Bekijk de beste glasvezel aanbieders van dit moment, vergelijk de pakketten hieronder en zie in één oogopslag welk pakket het beste bij uw wensen past.

Glasvezel internet

Steeds meer gezinnen en bedrijven maken de bewuste keuze om over te stappen op een pakket met glasvezel, en een keuze te maken uit één van de glasvezel aanbieders op de markt.

Dat is niet zo vreemd, want dergelijke pakketten brengen uitermate interessante voordelen met zich mee. Zo bieden ze u niet alleen het snelste internet op de markt, daarnaast behoren problemen met uw verbinding definitief tot het verleden. De populariteit van glasvezel heeft er voor gezorgd dat er door de jaren heen een groot aantal aanbieders op de markt zijn verschenen.

Zij maken het mogelijk om een gewoon pakket met alleen glasvezel internet af te sluiten, maar u kunt er ook voor kiezen om een zogenaamd alles in 1 pakket aan te vragen. Deze pakketten zijn interessant omdat ze diverse diensten in één pakket kunnen combineren en dat zorgt voor een interessante kostprijs en slechts één factuur en één aanspreekpunt bij eventuele problemen.

Bent u eveneens van plan om een glasvezel internet pakket aan te vragen? In dat geval is het beslist de moeite waard om de aanbieders even met elkaar te vergelijken!

Aanbieders vergelijken

Zoals aangegeven ontdekken steeds meer mensen de interessante voordelen die verbonden zijn aan een pakket met glasvezel. Het internet evolueert tegenwoordig bijzonder snel en daarom is de nood aan nog sneller en nog stabieler internet alleen maar groter geworden. Veel gezinnen lopen vandaag tegen problemen aan met hun internetverbinding waardoor ze niet langer over de mogelijkheid beschikken om bijvoorbeeld vlot zware bestanden te uploaden, films te bekijken of populaire games.

Daar komt bij dat het niet alleen voor gezinnen, maar misschien nog wel in het bijzonder voor bedrijven interessant is om te beschikken over het beste internet van het moment. Wanneer bedrijven zonder internetverbinding komen te zitten dan kost hun dat steevast bijzonder veel geld en dat zijn verliezen die tegenwoordig zwaar kunnen doorwegen.

Door het vergelijken van alle aanbieders beschikt u echter meteen over een duidelijk beeld van de mogelijkheden op vlak van glasvezel pakketten waardoor u niet alleen zeker bent van een kwalitatieve inhoud, maar ook nog eens van een scherpe kostprijs.

Waarom vergelijken?

Aanbieders vergelijken is nodig omdat de diverse pakketten onderling aanzienlijke verschillen kunnen vertonen. We hebben het dan niet alleen op vlak van kostprijs (er geldt veelal een structureel prijsverschil tussen de verschillende glasvezel providers), maar ook de inhoud kan verschillen.

Het ene pakket biedt u bijvoorbeeld alleen maar glasvezel internet terwijl andere pakketten deze dienst combineren met voordelige interactieve televisie en telefonie.

Hoe snel glasvezel internet ook mag zijn, er bestaan tegenwoordig nog steeds grote verschillen op vlak van snelheid. Glasvezel kan standaard bij één van de aanbieders worden afgesloten tegen een snelheid van 50, 100 of 500 Mbps, maar er zijn ook uitzonderingen. Een provider zoals Telfort biedt u afhankelijk van uw locatie bijvoorbeeld tevens een pakket aan met 200 Mbps.

In ieder geval, vooraleer alle aanbieders te vergelijken kan het altijd een goed idee zijn om even een zogenaamde postcode check uit te voeren. Door het uitvoeren van een dergelijke controle wordt namelijk meteen duidelijk over welke mogelijkheden u op uw adres beschikt.

KPN

KPN glasvezelKPN is één van de bekendste glasvezel aanbieders van Nederland. Daarnaast is het tevens één van de belangrijkste providers die er in ons land terug te vinden zijn. Indien u van plan bent om een glasvezel pakket bij deze aanbieder af te sluiten, dan kunt u een keuze maken uit een groot aanbod aan mogelijkheden.

KPN wil er namelijk voor zorgen dat het snelste en meest stabiele internet voor iedereen mogelijk wordt om af te sluiten. Dit resulteert in een standaard groot aanbod aan pakketten waar daarnaast op regelmatige basis ook nog eens verschillende interessante aanbiedingen voor gehouden worden. Dit zorgt er voor dat u als klant in ieder geval voor een bepaalde periode nog meer kunt besparen op uw digitale diensten terwijl u wel kunt genieten van een zo optimaal mogelijke kwaliteit.

Aanbod

KPN biedt haar klanten niet alleen de mogelijkheid om losse pakketten met glasvezel internet af te sluiten, daarnaast kunt u er ook voor kiezen om diverse diensten in één pakket te combineren en zo nog voordeliger af te sluiten. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt om met één pakket en tegen één vaste, lage kostprijs per maand zowel te beschikken over bijvoorbeeld internet als interactieve televisie als telefonie. Eén van de voordeligste mogelijkheden om een snel en stabiel pakket met glasvezel af te sluiten is gebruikmaken van de Glasvezel Basis 100 MB. Dit pakket voorziet u uitsluitend van het beste en snelste internet op de markt. Met dit pakket beschikt u zowel over een upload- als downloadsnelheid van 100 Mbps.

De betrouwbaarste aanbieder van Nederland

Wilt u echt alleen maar genoegen nemen met het snelste internet op de markt omdat u bijvoorbeeld thuis heel wat toestellen (samen) met het internet verbindt of bijvoorbeeld over een bedrijf beschikt? In dat geval biedt KPN u de mogelijkheid om het pakket Glasvezel Basis 500 MB af te sluiten. Met dit pakket kunt u rekenen op een optimale snelheid van maar liefst 500 Mbps en dat toch nog steeds tegen een zeer betaalbare kostprijs. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u op zoek bent naar betaalbare en vooral betrouwbare pakketten, dan kan KPN u daarbij zeker en vast van dienst zijn!

Vodafone

Vodafone glasvezelVodafone is eveneens een grote en bekende provider die er voor heeft gekozen om haar klanten eveneens de mogelijkheid aan te bieden om een pakket met glasvezel af te sluiten. Door glasvezelaanbieders te vergelijken wordt meteen ook duidelijk dat

Aanbod

Vodafone een ruim aantal pakketten aanbiedt waarbij u steevast kunt rekenen op een voordelige kostprijs. Vodafone biedt haar klanten in ieder geval de mogelijkheid aan om een pakket met 50, 100 of 500 Mbps af te sluiten en daarnaast kunt u eveneens kiezen voor de extra voordelige alles in één pakketten.

Misschien heeft u echter wel helemaal geen nood aan interactieve televisie of beschikt u reeds over een mobiel toestel waardoor een vaste lijn helemaal niet nodig is. Ook dat is geen probleem. Vodafone biedt haar klanten namelijk ook als één van de vele aanbieders de mogelijkheid om een combinatie af te sluiten van bijvoorbeeld internet met telefonie of internet met televisie. Hierdoor betaalt u nooit teveel en kunt u altijd rekenen op het pakket dat u wenst.

Pakketten bij Vodafone

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een voordelig pakket met glasvezel internet en telefonie? In dat geval kan de Vodafone Thuis Internet en Bellen 50 iets voor u zijn. Dit pakket biedt u glasvezel internet met een upload- en downloadsnelheid van 50 Mbps er daarnaast kunt u ook rekenen op de scherpste tarieven op vlak van telefonie. Een ander, nog uitgebreider pakket is dan weer het Vodafone Thuis Alles-in-één-100 pakket.

Dit pakket biedt u een nog betere snelheid van 100 Mbps in combinatie met interactieve televisie en zeer voordelige telefonie. Tijdens het vergelijken van glasvezelaanbieders zult u ook steeds merken dat er regelmatig interessante promoties worden gehouden.

Acties

Ook Vodafone lanceert regelmatig dergelijke promoties waardoor het mogelijk wordt om een bepaalde periode extra te besparen op uw glasvezel internet, interactieve televisie en telefonie.

Hoe dan ook, vooraleer een pakket bij Vodafone af te sluiten is het dus beslist de moeite waard om de verschillende providers even met elkaar te vergelijken!

Telfort

Glasvezel telfortTelfort mag dan misschien één van de wat minder bekende en grootschalige glasvezel aanbieders zijn, dat neemt niet weg dat ook deze glasvezel provider u kan voorzien van een interessant pakket met glasvezel.

Aanbod

Belangrijk om rekening mee te houden is dat Telfort op moment van schrijven slechts over pakketten met 50 en 100 Mbps beschikt. Daar staat wel tegenover dat u er als klant na het uitvoeren van een postcode check op bepaalde plaatsen voor kunt kiezen om een pakket af te sluiten met 200 Mbps.

Indien u er voor kiest om een pakket met glasvezel af te sluiten bij Telfort dient u er wel steeds rekening mee te houden dat de pakketten niet alleen bestaan uit internet, maar bijvoorbeeld in combinatie met televisie of met telefonie worden afgesloten.

Dat is voor de klant zeer interessant, want op deze manier beschikt u over twee diensten die samen voor een lagere kostprijs kunnen worden afgesloten. Bij het vergelijken van glasvezel aanbieders wordt dit dan ook al snel duidelijk.

Pakketten

Telfort biedt haar klanten zoals zopas reeds aangegeven de mogelijkheid om diverse pakketten af te sluiten. Eén van deze pakketten is de Glasvezel internet en bellen 50 Mbps. Dit eenvoudige en tevens ook voordelige pakket biedt u snel en stabiel internet in combinatie met voordelige telefonie aan.

Wenst u ook gebruik te maken van interactieve televisie en zou u graag 100 Mbps willen hebben? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Het Alles-in-1 100 Mbps pakket biedt u namelijk een ongelofelijke snelheid en stabiliteit op vlak van internet, maar u heeft ook meteen de beste interactieve televisie en telefonie ter beschikking.

Wilt u ook graag een goed beeld krijgen van wat de verschillende providers u allemaal te bieden hebben? Aarzel dan niet langer en kies er voor om een vergelijking van alle aanbieders uit te voeren!

XS4ALL

Xs4all glasvezelOok provider XS4ALL biedt haar klanten de mogelijkheid aan om naast pakketten met klassiek internet te kiezen voor glasvezel pakketten.

Pakketten

U kunt bij deze provider terecht voor alle mogelijke pakketten die beschikken over een snelheid van 50, 100 of 500 Mbps. Ideaal voor klanten van deze provider is dat ze bij het afsluiten van een bepaald pakket steevast kunnen rekenen op een aantal extra diensten, zogenaamde “unique selling points”.

Deze diensten omvatten 200 mb mobiel internet voor uw tablet, maar bijvoorbeeld ook een Spotify Premium abonnement, zeer complete televisie pakketten en een uitstekende klantenservice. Daarnaast zijn alle vermelde prijzen inclusief installatie en beschikt u meteen over een online back-up en storage pakket met 10GB.

Op deze manier kunt u, uw waardevolste bestanden nog veiliger dan vroeger opslaan en zorgt u er voor dat u ze overal kunt bereiken, waar u ook bent!

Aanbod

Net zoals bij de meeste andere providers biedt XS4ALL haar klanten diverse mogelijkheden aan op vlak van pakketten met glasvezel. Het is mogelijk om te kiezen voor een pakket bestaande uit uitsluitend internet, maar u kunt er eveneens voor kiezen om gebruik te maken van een pakket met combinaties.

Zo kunt u niet alleen snel en voordelig internet gebruiken, maar ook telefonie en interactieve televisie. De keuze voor één van de uitgebreidere pakketten van XS4ALL brengt wat dat betreft verschillende interessante voordelen met zich mee. Zo beschikt u slechts over één enkel aanspreekpunt meer, ontvangt u slechts één factuur en kunt u genieten van een interessant prijsvoordeel.

Vergelijken

Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u van plan om de glasvezel aanbieders op de markt te vergelijken en wilt u graag ontdekken welke mogelijkheden XS4ALL u te bieden heeft?

Aarzel dan niet langer, voer snel een vergelijking van de glasvezel aanbieders uit en ontdek wat de verschillende providers u allemaal te bieden hebben!

Fiber

Reggefiber glasvezelDe Nederlandse provider Fiber is een bedrijf dat haar klanten voorziet van één van de ruimste keuzes op vlak van glasvezel internet.

Fiber heeft er voor gekozen om zich in het bijzonder te richten op de verkoop van dergelijke pakketten waardoor een zeer ruim en voor de consument erg interessant aanbod is ontstaan. Bij Fiber heeft u als klant eveneens verschillende mogelijkheden.

Pakketten

U kunt kiezen voor een standaard pakket welke uitsluitend bestaat uit internet, maar daarnaast kunt u het internet ook combineren met telefonie en / of met interactieve televisie. Dat brengt voor u bijzonder veel interessante voordelen met zich mee.

Niet in het bijzonder wordt de administratie op dit vlak veel eenvoudiger, maar glasvezel aanbieders vergelijken zorgt er ook voor dat u structureel kunt besparen op de kosten van uw digitale diensten. Vroeger was het vaak onmogelijk het voordeligste pakket te vinden bij een bepaalde provider, maar tegenwoordig is dat absoluut niet langer het geval.

Aanbod

Indien u er voor kiest om internet via de provider Fiber af te sluiten, dan kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo is er internet beschikbaar met een snelheid van 30, 50, 100 en zelfs 500 Mbps. U dient er als klant wel rekening mee te houden dat het pakket met 500 Mbps uitsluitend beschikbaar is op een beperkt aantal plaatsen.

Het uitvoeren van een check is dan ook geen overbodige luxe indien u graag gebruik wenst te maken van een dergelijk pakket. Bent u niet alleen op zoek naar een (nieuwe) provider voor uw internet, maar wilt u graag ook telefonie en interactieve televisie afsluiten?

In dat geval zijn de voordelige alles in één pakketten die door deze provider worden aangeboden voor u ongetwijfeld zeer interessant! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, bent u van plan om een pakket met glasvezel af te sluiten en wilt u er zeker van zijn dat u niet teveel zult betalen?

Vergelijk

Door alle aanbieders te vergelijken komt u onder andere te weten wat een partij als Fiber voor u kan betekenen. Alle providers vergelijken is daarnaast ook interessant omdat u zo een goed overzicht krijgt van de verschillende pakketten die op vandaag op de markt terug te vinden zijn.

Andere aanbieders

GlasvezelprovidersHoewel bovenstaande aanbieders in principe de belangrijkste providers zijn, zijn er ook nog andere bedrijven op de markt terug te vinden die hun klanten dergelijke pakketten aanbieden. Eén van deze aanbieders is bijvoorbeeld Online.

Online

De provider Online.nl biedt haar klanten niet alleen de mogelijkheid om pakketten met standaard internet af te sluiten, daarnaast kunt u er ook een pakket voorzien van glasvezel internet aanvragen. De mogelijkheden op dit vlak zijn wel beperkt tot 50 en 100 Mbps waardoor u voor de snelste pakketten toch een beroep zult moeten doen op een andere provider. Niet tegenstaande kan het voor bepaalde mensen toch interessant zijn om een goed beeld te krijgen van de pakketten die bij deze provider worden aangeboden. Tijdens het uitvoeren van een vergelijking van alle aanbieders is het dan ook altijd interessant om even te kijken naar de mogelijkheden die door Online worden aangeboden.

Overige aanbieders

Buiten online zijn er nog een aantal partijen die pakketten aanbieden op de Nederlandse markt. Denk daarbij aan de provider Stipte, maar ook aan Tweak en Solcon en ook Onsbrabantnet is een provider die haar pakketten heeft uitgebreid.

Hoewel deze kleinere providers op het eerste zicht misschien over minder interessante voordelen beschikken kan dat in de praktijk toch anders uitpakken.

Ook deze providers kiezen er immers op regelmatige basis voor om uit te pakken met interessante promoties waardoor u extra kunt besparen op uw digitale diensten. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u toch een vergelijking van alle aanbieders gaat uitvoeren kunt u er even goed voor kiezen om ook deze partijen even onder de loep te nemen!

Door met al deze verschillende aanbieders tijdens een vergelijking rekening te houden kunt u na het afsluiten van uw glasvezel pakket immers altijd met zekerheid zeggen dat u niet alleen heeft gekozen voor één van de voordeligste, maar tevens ook voor één van de beste pakketten op de markt!

Geef een reactie