Vodafone Glasvezel is wereldwijd één van de grootste aanbieders van telefonie. Daarnaast heeft deze provider abonnementen in het assortiment voor internet en televisie. Sinds 2011 biedt Vodafone via het open glasvezelnetwerk van Reggefiber ook diensten aan voor internet, bellen en televisie.

Vergelijk hier alle pakketten:

Glasvezel internet bij Vodafone

Vodafone is een internationale marktleider op het gebied van telefonische diensten. Met ruim 400 miljoen klanten heeft het bedrijf een naam hoog te houden, en wil daarom met zijn tijd mee gaan om steeds weer de beste dienstverlening te kunnen bieden die er mogelijk is. Daarom biedt Vodafone sinds augustus 2011  zijn diensten ook aan via Vodafone glasvezel.

Vodafone heeft voor de Nederlandse huishoudens het pakket “Vodafone thuis” op de markt gebracht, waarmee consumenten thuis met het hele gezin tegelijkertijd gebruik kunnen maken van het internet. Wanneer de dekking toereikend is kan deze snelheid oplopen tot wel 500Mb per seconde, zowel up als down. Vodafone biedt zowel standaard internet via DSL als extreem snel glasvezel internet aan, indien beschikbaar.

In het pakket zit de optie Televisie en bellen en je kunt gratis alle onderdelen in je abonnement naar wens aanpassen. Een glasvezel abonnement is gemiddeld nog geen tientje per maand duurder, maar je hebt er wel alle voordelen mee die glasvezel te bieden heeft.

Vodafone overal

Omdat Vodafone gebruik maakt van zowel het vaste DSL netwerk van KPN als lokale glasvezel netwerken, heeft Vodafone de mogelijkheid om door heel Nederland dekking te geven op het gebied van telefonie, internet en televisie. Om te kunnen controleren of jij voor het razendsnelle internet via glasvezel bij Vodafone in aanmerking komt kun je via de website van de provider eenvoudig een postcode check doen.

Daarna kun je bij Vodafone kiezen uit de drie verschillende pakketten. Je kunt zelf kiezen of je internet via glasvezel of via DSL wilt of een combinatie hiervan. Wanneer je niet zo heel vaak internet gebruikt, dan heb je genoeg aan het standaard internet pakket.

]Wanneer je internet gebruikt voor gamen, FaceTime, Skype of Dropbox heb je meer baat bij glasvezel internet of in ieder geval de combinatie van standaard en glasvezel internet.

Dit is ook het geval wanneer je veel thuis werkt met internet of vaak grote bestanden deelt.