Telfort Glasvezel is een dochteronderneming van het grote bedrijf KPN. Telfort is een aanbieder van internet, mobiele telefonie, vaste telefonie en interactieve televisie.

Telfort is dus zoals we noemen allround voor zowel zakelijke gebruikers als particuliere consumenten. Sinds enkele jaren heeft Telfort glasvezel pakketten in het assortiment om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en om aan de wens van nog betere kwaliteit te voldoen.

Voordeel halen bij Telfort

Telfort biedt zijn klanten gegarandeerd de laagste prijzen. Je kunt als klant extra voordelen halen als je alle diensten bij één aanbieder haalt en bij de provider komt dit totaalpakket in de vorm van het alles-in-1 pakket. Er is een alles-in-1 pakket voor zowel zakelijke ondernemers als particulieren. Dit glasvezel abonnement van Telfort is zeer uitgebreid en voordelig. De pakketten zijn op zo’n manier samengesteld dat ze volledig tegemoet komen aan de wensen van de Nederlandse markt.

Je kunt eenvoudig een glasvezel abonnement afnemen. Er zijn door heel Nederland meerdere winkels verspreid en je kunt een abonnement regelen bij één van de vele telecomspeciaalzaken.

Daarnaast kun je ook heel eenvoudig online een abonnement kiezen en bestellen via de webshop van Telfort.

Telfort glasvezel pakket samenstellen

Binnen de pakketten van het netwerk van Telfort heb je ruim de keuze om de pakketten naar je eigen behoefte samen te stellen.

Zo kun je zelf kiezen hoe snel je glasvezel internet wilt ontvangen en heb je de keuze uit meerdere belbundels. Het aanbod in zenders van je interactieve televisie kun je zelf uitbreiden als je dit wilt. Omdat Telfort gebruik maakt van het netwerk van KPN heb je gegarandeerd een uitstekende landelijke dekking.

Als je benieuwd bent of een Telfort glasvezel pakket ook voor jou beschikbaar is, dan kun je dat snel controleren op de website van de aanbieder.

Je kunt bij Telfort kiezen voor een doe-het-zelf installatie pakket , maar ze bieden ook de service van een monteur aan huis. De provider verwelkomt natuurlijk graag nieuwe klanten en daarom zorgen zij ervoor dat je huidige abonnement wordt opgezegd en dat je kosteloos kunt overstappen.

  • Lees hier meer over de voorwaarden.