kpn

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke ondernemers heeft KPN glasvezel internet in het assortiment. Voor bedrijven kan internet afnemen via een glasvezelnetwerk vele voordelen met zich mee brengen die een voorsprong geven op de concurrentie.

Met de tijd mee

Als een bedrijf met zijn tijd mee wil gaan is het overstappen naar een glasvezelnetwerk bijna onvermijdelijk. Door het stijgende aantal gebruikers en de groeiende vraag naar data is er glasvezel nodig om deze groei op te vangen, omdat de huidige netwerken dit niet heel veel langer meer aankunnen. Als bedrijf heb je een voorsprong met glasvezel via KPN op de concurrentie en kun je klanten gegarandeerd snel kwaliteit leveren.

KPN zakelijk glasvezel biedt internetsnelheden aan tot 50 Mbit per seconde en heeft een mogelijkheid om te groeien naar 100 Mbit per seconde. Daarnaast biedt de leverancier extra diensten zoals de Cloud, VPN en zakelijk pinnen die je gemakkelijk online kunt aanvragen.

Als bedrijf heb je de mogelijkheid meerdere IP-adressen te beheren en heb je altijd een goede verbinding tussen meerdere vestigingen. Met KPN glasvezel geef je als bedrijf aan dat je klaar bent voor de toekomst.

Voordelen van Zakelijk KPN

Voor ondernemers is digitale bereikbaarheid steeds belangrijker. Niet alleen voor medewerkers, maar ook naar klanten toe. Omdat internet via glasvezel razendsnel is heb je als bedrijf de mogelijkheid moeiteloos razendsnel grote bestanden uit te wisselen, je kunt even snel uploaden als downloaden en het glasvezelnetwerk van KPN is zeer betrouwbaar.

Huidige verbindingen konden nog overbelast raken, maar met glasvezel hoef je hier niet bang voor te zijn. Je weet als bedrijf dus dat je klanten gegarandeerd kwaliteit kunt leveren. De continuïteit van je bedrijfsprocessen en toegang tot data is gewaarborgd op een veilige manier zoals jij dat wilt. Bij glasvezel is privacy gewaarborgd, omdat afluisteren via dit netwerk niet mogelijk is.

Wanneer je als bedrijf toch problemen ondervind dan heeft KPN een deskundige helpdesk waar je terecht kunt voor al je vragen en problemen. KPN heeft voor bedrijven het zogenaamde Fiber to the office.

Op verschillende bedrijventerreinen in Nederland liggen glasvezelnetwerken tot aan de bedrijven zelf.