Glasvezel telfort

Met Telfort glasvezel kun je voordelig internetten, bellen en televisie kijken. Telfort maakt gebruik van het landelijke netwerk van KPN waardoor je zeker weten een goede landelijke dekking hebt. Daarnaast biedt het netwerk van Telfort nog talloze andere voordelen.

De pluspunten van Telfort glasvezel

As klant van Telfort betaal je voor je internet abonnement iedere maand dezelfde lage prijs. De uploadsnelheid en downloadsnelheid gaat bij Telfort al vanaf 50 Mb per seconde en waar mogelijk kan deze snelheid oplopen tot 200Mb per seconde.

De extra snelheden kun je bij je pakket extra inkopen, als de dekking toereikend is. Bij Telfort heb je beschikking tot interactieve televisie met een haarscherpe beeldkwaliteit.

En je krijgt gratis een tweede interactieve televisieontvanger om elders in het huis te plaatsen. Je kunt kiezen uit meer dan 70 digitale televisiezenders met de mogelijkheid om dit voor een meerprijs uit te breiden. Bovendien heeft Telfort als extra service standaard “Begin gemist” in het televisiepakket. Bellen via Telfort is ook heel voordelig als je kiest voor een onbeperkt bellen pakket.

Je krijgt extra voordeel als je een telefoonabonnement combineert met een mobielabonnement bij deze aanbieder.

Dekking van Telfort

Omdat Telfort gebruik maakt van het uitgebreide dekkingsgebied van KPN ben je verzekerd van de meest uitgebreide dekking. Helaas ligt er nog niet in heel Nederland een glasvezelnetwerk. De meeste netwerken zijn op dit moment te vinden naar de gebieden buiten de randstad. In samenwerking met gemeentes wordt er ook in nieuwbouwwijken al aanleg tot aan de deur aangeboden.

In Nederland zijn er meer dan 5 miljoen huishoudens en die zijn niet van de één op andere dag aangesloten. Op dit moment maken meer dan 2 miljoen huishoudens gebruik van het netwerk en naar verwachting zal dit in de toekomst steeds meer worden.

Je kunt er via de site van Telfort achter komen of jij al in aanmerking kan komen voor een internet abonnement bij deze provider. Lees je goed in over de vele mogelijkheden.

Als een netwerk nog niet bij jou in de buurt is aangelegd, kun je er zeker van zijn dat dit in de toekomst nog wel gaat gebeuren.