Glasvezel alles in 1 telfort

Telfort is een Nederlandse leverancier voor mobiele telefonie en internet voor zowel bedrijven als particulieren. Telfort staat er om bekend zeer voordelige prijzen te hanteren. Daarnaast wil Telfort kwaliteit leveren, zoals snel en betrouwbaar internet en interactieve televisie met de keuze uit heel veel zenders. Met deze reden heeft Telfort nu ook glasvezel pakketten in het assortiment.

Telfort glasvezel alles-in-1

Telfort biedt consumenten complete pakketten voor televisie, internet en telefonie via het glasvezelnetwerk. Met het Telfort alles-in-1 pakket heb je voordelig beschikking over snel internet en heb je een WiFi-modem gratis in bruikleen. In het pakket zit ook voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers en voordelig bellen met het buitenland.

Tot slot biedt het glasvezel totaalpakket van Telfort een compleet pakket voor interactieve televisie met maar liefst 70 zenders om uit te kiezen. 22 van die zenders zijn geschikt voor HD-televisie en het beeld van al deze zenders is haarscherp.

Telfort biedt de consument als extra service twee interactieve televisie ontvangers gratis in bruikleen. Het alles-in-1 pakket kun je naar wens uitbreiden met extra opties zoals extra zenders, onbeperkt bellen binnen Nederland en snellere upload en download mogelijkheden.

Telfort zakelijk

Naast een voordelig glasvezel pakket voor particulieren heeft Telfort ook een zakelijk glasvezel pakket in het assortiment. Communicatie via Telfort is gemakkelijk en goedkoop. De pakketten zijn eenvoudig en overzichtelijk samengesteld en de diensten zijn van goede kwaliteit.

Met een pakket bij het glasvezelnetwerk van Telfort heb je gegarandeerd beschikking over een stabiele internetverbinding die ook nog eens razendsnel is. Bestanden kun je heel snel uploaden en downloaden en je internet blijft dezelfde snelheid behouden ongeacht of je deze tijdens de spituren gebruikt of daarbuiten.

De kwaliteit van het internet is betrouwbaar. Met het glasvezel netwerk zal je niet snel overlast ondervinden van storingen of vertragingen, zoals bij de andere netwerken het geval is. Telfort biedt ook ondernemers alles-in-1 glasvezel pakketten aan, geschikt voor zowel grote als kleine ondernemingen.

De grootste verschillen tussen de pakketten zit hem vooral in de extra diensten, zoals het aantal IP-adressen in een pakket, de mogelijkheid tot PIN – betalingen en alarmdiensten.