KPN glasvezel

Eén van de grootste providers in Nederland op het gebied van internet, telefonie en televisie is KPN. Het bedrijf is ook de eigenaar van de ondernemingen Hi, XS4ALL en Telfort. KPN wil graag marktleider zijn en schuwt daarom de nieuwste technologische ontwikkelingen niet. Het bedrijf heeft daarom al diverse glasvezel pakketten in het assortiment.

KPN glasvezel diensten

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten en telecommunicatie diensten. Met de komst van glasvezel wil KPN zijn klanten nog meer luxe en comfort bieden wat betreft het gebruik van internet, telefonische diensten en het gebruik van televisie. Met KPN glasvezel biedt het bedrijf sneller internet, helder telefoonbereik en ongestoord televisie ontvangst. ]

De provider heeft diverse alles-in-1 pakketten in het assortiment, zoals het instap- ,  standaard- en premium pakket. Deze pakketten zijn zeer voordelig en sluiten aan bij de behoeften van de consument. Daarnaast is het ook mogelijk een minder uitgebreid pakket af te nemen in de vorm van een basis internet pakket.

]KPN biedt als extra service een gratis monteur aan, zodat je de hele boel niet zelf hoeft te installeren. Glasvezel internet via KPN is snel en betrouwbaar. Je kunt rekenen op stabiele snelheid via je eigen netwerk waar meerdere gebruikers gelijktijdig gebruik van kunnen maken.

KPN glasvezel pakketten

KPN biedt zijn klanten de mogelijkheid om maandelijks het pakket aan te passen, omdat behoeftes nou eenmaal veranderen. Naast de standaard pakketten kun je extra opties afnemen. Mocht na verloop van tijd blijken dat je deze opties niet gebruikt, dan kun je deze opties kosteloos uitzetten. Daarnaast kun je je pakket ook uitbreiden zonder bijkomende kosten.

Overstappen van pakket kan ook. Je kunt na een maand je pakket upgraden en als je juist een minder uitgebreid pakket wil is dit ook mogelijk. Na drie maanden kun je het pakket naar beneden toe aanpassen.

Op de website van KPN kun je heel eenvoudig nagaan of er bij jou in de buurt een glasvezelnetwerk beschikbaar is door alleen maar je postcode en je huisnummer in te vullen. Door het beantwoorden van een aantal vragen kom je er snel achter wat jouw mogelijkheden zijn.